Rólunk szól

Akinek minden az arcára van írva

  Az én arcomon minden meglátszik. Állítólag van olyan, hogy pókerarc. Na én hírből sem ismerem. Az enyémre minden rá van írva. Rá van írva, ha szeretek, ha utálok, ha félek, ha undorodok, ha unok, ha ellenérzéseim vannak, ha valahol jól, ha valahol rosszul érzem magam. Nem vagyok az a típusú ember, aki a széles… Tovább »

Mindennek a fele hazugság

  Magadat keresed az írásokban, és akkor találsz majd rá, amikor a legkevésbé számítasz rá. Milyen érzés?Már nem a te neved tűnik fel elsőnek a messengeren, a kedvencek között. Mondd csak, milyen érzés.Miért olyan meglepő, ha egy lány viselkedik úgy, mint egy fiú? Ha azt mondja, hogy csak ennyi, és semmi több?Azt hittem, nekem már nem… Tovább »

Kedves Testem!

  Kedves Testem, Sokáig úgy gondoltam, hogy mi ellentétes oldalon állunk a csatában, és Te rendre ellenem fordulsz, ahelyett hogy támogatnál. Az utóbbi időben jöttem csak rá, hogy Te sohasem voltál gonosz vagy komisz hozzám, ellenkezőleg, amikor mostohán bántam veled, akkor sem hagytál cserben, csak én nem láttam a szemellenzőtől, amit magamra erőltettem. “Nem bízom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!